Se det digitale energimærke

Esthersvej 6A, Høje Bøge kvarteret

, 5700 Svendborg

1 / 41
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 83 m²
Kælderareal 83 m²
Carport 43 m²
Grundareal 461 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1954
Sagsnummer 301
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 672
Ejendomsværdiskat 674
Renovation 191
Antenneforening 232
Skorstensfejning 28
Jordstyringsgebyr 2
Skadedyr 7
Husforsikring 412
Ejerudgifter i alt 2.217

RUMMELIG BOLIG, LILLE HAVE OG BYENS MEST ATTRAKTIVE KVARTER

EN LILLE PERLE AF EN EJENDOM I DET ATTRAKTIVE HØJE BØGE KVARTER

Med kort gåafstand til gågade-nettet, er denne lille perle af en ejendom stille og roligt beliggende på en lille grund, som gør den nærmest ideel for det modne par, som ikke længere gider havearbejdet, men vil bo i kort gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder. Når ejendommen så siden 2012 har gennemgået en større renovering, hvor bla. kælderen er forbedret i form af omfangsdræn, udvendig isolering,højtvandslukke, nye stikledninger til vand og kloak samt nye vinduer etc. etc., så bliver denne attraktive adresse vel ikke meget bedre!!

Boligen fremtræder stort set uden spildplads og er funktionelt indrettet, med dejlig stor vinkelopholdsstue med plankegulve og brændeovn, pænt køkken, rummeligt soveværelse med plankegulv og skabsvæg, badeværelse med terrazzogulv og badekar, børne-/gæsteværelse m. udgang til vestvendt terrasse. Her er entre/fordelergang m. nedgang til kælder, som sker ad en smuk trappe i massive granitsten.

Kælderen er i rigtig god stand og indeholdende badeværelse m. bruseniche, stort "teenageværelse", stort værkstedsrum/gildesal i tidl. garage, vaske og depotrum m. fjernvarmeinstallation. - En rigtig god og tør kælder, hvor den store renovering i 2012 gør kælderen anvendelig til mange formål - Den er dog ikke registreret som bolig.

Herudover blev der i 2013 opført en ny og smukt indpasset carport /redskabsrum, forhaven blev omlagt med fliser, bøgehæk og anlagt med havearkitektens råd, så haven overalt er med et minimum af vedligehold med frugttræer og bærbuske i baghaven - Philippa, Belle de Boskop mv., her er pære og blommetræer og mange klatre-/og buskroser. En rigtig dejlig have, som er nærmest helt perfekt for det modne eller travle par, som ikke orker havearbejdet.

To minutter på gåben og du står i Høje Bøge skoven, to minutter på cyklen så er du i Centrum, to minutter efter du forlader indkørslen kan du være på motorvejen hvis du jobber udenfor byen. - Alle dagligdagens fornødenheder ligger lige om hjørnet!!

EN VELBELIGGENDE EJENDOM, SOM INDEHOLDER MEGET MERE END DU TROR. 
kontakt
Mosestræde 26
5700 Svendborg
 
Telefon:
+45
 44 41 29 45
Mobil:
+45
 20 41 29 45
CVR nummer:
21554588
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning