Se det digitale energimærke

Grev Schacks Vej 48

, 5700 Svendborg

1 / 41
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
2.575.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 130.000
Brutto
i
11.405
Netto
i
9.485
Boligareal 126 m²
Kælderareal 72 m²
Carport 32 m²
Grundareal 645 m²
Værelser 6
Antal plan 3
Byggeår 1918
Sagsnummer 0421
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 770
Ejendomsværdiskat 823
Renovation 214
Jordstyringsgebyr 2
Skadedyr 8
Husforsikring 288
Ejerudgifter i alt 2.104

SÆRDELES POPULÆRT VÆNGE, HVOR GRUNDEN SLUTTER I ROTTEFÆLDESKOVEN

Helt nede i bunden af vænget, hvor haven slutter i skoven og hvor det sorte egern, som en anden Tarzan svinger sig i grenene, hvor fiskehejren misundeligt står og kikker på guldfiskene i den indhegnede dam og hvor uglemor øver flyveteknik med ugle ungerne, ligger der en gennemgribende renoverede ejendom, som hidtil kun har haft to ejere gennem de 100 år, som ejendommen har på bagen. Her er fred og ro, super naboskab på hele vejen, hvor ungerne leger og så er du kun 5. min cykelafstand fra centrum af byen.

Denne bolig er et halvt dobbelthus, men med helt de samme m2, som de fritliggende ejendomme på vejen og denne er gennemrenoveret fra kælder til kvist, så alt fremtræder i perfekt indflytningsklar stand og har et dejligt stort værksted samt en dobbeltgarage med elport og bagvedliggende udhus.

Planløsningen siger stueplan med køkken/alrum/stue i åben forbindelse, overalt med Junckers massive bøgeparketgulve og udgang til haven, entre med nedgang til kælder og opgang til 1. sal.

1. sal er indrettet med megastort soveværelse, som er nemt at dele til to store soveværelser, et stort børneværelse og et dejligt badeværelse m. bruseniche.

Den super gode kælder er drænet rundt ejendommen og indeholder dejligt stort "sove-/teenage-/gæsteværelse, kontor/depotrum, smukt retro baderum med karbad og bruseniche m. gulvvarme, toilet og vaskerum med fjernvarmeinstallation. - Det er en super kælder, hvor der er opgang til haven.

Her er præsentabel indkørsel, en flot garage med zinkinddækninger, elport og bagvedliggende udhus, en særdeles velanlagt have med fliseterrasser, smukt anlagt havedam, overdækkede terrasser og et dejligt isoleret værksted. En sydvest vendt have, hvor sælger har haft rigtig mange naturoplevelser, fra den overdækkede terrasse, hvor livet leves i hele sommerhalvåret. Fra haven er der låge til skovsti og hurtig adgang til gå eller løbetur med vovsen i skønne omgivelser.

Her er få min. gåafstand til daginstitution, lille boldbane, skolen/dagligvareindkøb/centrum af Svendborg/havnen/byens badestrand er indenfor kort cykelafstand - Ja, alt ligger nærmest lige rundt om hjørnet i disse smukke og rolige omgivelser.

SÆRDELES VELBELIGGENDE EJENDOM I FANTASTISK GOD VEDLIGEHOLDELSESMÆSSIG STAND. 
kontakt
Mosestræde 26
5700 Svendborg
 
Telefon:
+45
 44 41 29 45
Mobil:
+45
 20 41 29 45
CVR nummer:
21554588
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning