Kirsebærvej 22, 5700 Svendborg

DU VÆLGER FARVEN TIL HUSET OG SÆLGER MALER INDEN DU FLYTTER IND!!

MODERNISTISK VILLA I SÆRKLASSE OG EN SUPER BELIGGENHED I DET ATTRAKTIVE CHRISTIANSMINDEKVARTER

For enden af vænget på en stille og meget attraktiv villavej, ligger denne pragtfulde familievilla, som siden 2013 har undergået en forvandling. Alle vinduer og døre er skiftet til Antrzitgrå træ/alu fra STM, køkkenet og badeværelset blev skiftet, brændeovn installeret og hele boligen fik en up-date, så den idag fremstår i perfekt indflytningsklar stand og dette på en attraktiv adresse. Her er ikke mange min. gang til skoven, som slutter ved byens badestrand i Christiansminde.

Planløsningen er ideel for den store børnefamilie, idet boligen er født med 4. store børneværelser (de to er idag lagt sammen, men kan nemt reetableres), soveværelse, et lækkert badeværelse med karbad og bruseniche. Her er dejligt stort alrum med udgang til terrassen, åben forbindelse til stuen, hvor den smukke indmurede brændeovn præger gavlvæggen. Her er dejligt køkken med serveringslem til alrummet, et dejligt stort bryggers/baggang, en præsentabel entre og et retro gæstetoilet af den smukke slags. - Overalt i boligen er der smukke parketgulve.

Grunden er velanlagt og en skøn syd-vestvendt terrasse er sommerens foretrukne opholdssted. Her er muret garage m. integreret værkstedsrum og en carport.

Vi ligger på en dejlig rolig plet for enden af et lukket vænge, hvor løbeturen, gåturen med vovsen, træningsturen på mouintainbiken starter i skoven et min. kørsel fra ejendommen. Skolen, daginst. sportsfac. og dagligvareindkøb ligger i 5. min. cykelafstand - Så alt ligger lige rundt om hjørnet til denne skønne familievilla, hvor 4. unger har mulighed for, at få sit eget store værelse.

EN HELT IGENNEM SMUK OG FUNKTIONEL EJENDOM, MED EN GENNEMGÅENDE STIL - EN EJENDOM DU BØR SE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.