Se det digitale energimærke

Hybenvej 21, Christiansminde-kvarteret

, 5700 Svendborg

1 / 36
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 200 m²
Garage 32 m²
Grundareal 970 m²
Værelser 6
Antal plan 1
Byggeår 1973 /1979
Sagsnummer 0339
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.048
Ejendomsværdiskat 1.250
Renovation 192
Skorstensfejning 57
Jordstyringsgebyr 2
Skadedyr anslået 11
Husforsikring 499
Ejerudgifter i alt 3.058

CHRISTIANSMINDE - SPÆNDENDE, PRÆSENTABEL OG SJÆLDEN UDBUDT EJENDOM MED 200 M2 I 1. PLAN

I det attraktive Christiansminde-kvarter, hvor skov og strand er indenfor kort gåafstand, ligger denne pragtvilla med alle sine 200 skønne m2 i 1 plan og en planløsning, hvor man godt kan se, at arkitekten har efterladt sine spor. Her er tale om en særdeles velindrettet bolig, som opfylder den store børnefamilies behov og som også er en yderst præsentabel bolig, hvor de bedste løsninger og materialer er valgt.
Allerede når du kører ind ad indkørslen, fornemmer man at klaveret spiller, at der er noget helt specielt i vente og jeg tør godt love at du ikke bliver skuffet, når du træder ind ad døren i denne pragtvilla, som overalt fremtræder i rigtig god vedligeholdelsesmæssig og indflytningsklar stand.

Planløsningen siger 4. gode soveværelser, 2. badeværelser - begge med bruseniche. Et rigtig dejligt og sjældet set aktivitetsrum m. brændeovn og udgang til terrasse. Rummet/stuen er ideel som musikværelse, aktivitetsrum med plads til bordtennis-/billiardbordet eller den extra fjernsynsstue når farmand vil se fodbold og mor vil se Badehotellet.. Vi har den store opholdsstue med brændeovn og udgang til henholdsvis eftermiddags, som aften terrasse, opr. men velholdt spisekøkken og et stort bryggers/baggang med naturgasinstallation. Her er endvidere præsentabel entre/fordelergang m. adg. til vikt.rum etc. - I alle opholdsrum er der flotte egeparketgulve.

Her er en dejlig velanlagt syd og vestvendt have med fliseterrasser, stor muret garage med elport og overdækkede områder til brænde, cykelparkering etc.

Vi ligger i bunden af et lukket vænge med 3. min gang til skovområde, ca. 10. min gang gennem Christiansmindeskoven og et spring i bølgen blå ved byens populære badestrand. Er du til gåtur med vovsen, løb eller mountainbiker, så starter ruten for enden af vejen og herlige oplevelser i sydfyns smukkeste natur, begynder nærmet på egen grund.. Det tager små 10. min. cykeltur at komme til byen, mens skole, dginstitutioner, boldbaner, dagligvareindkøb og kvarterets bagermester er tættere på.

HER ER TALE OM EN SJÆLDEN ATTRAKTIV BOLIG MED STORE DEJLIGE VÆRELSER TIL BØRNEFAMILIEN OG SÅ I SÆRDELES POPULÆRT KVARTER 
kontakt
Mosestræde 26
5700 Svendborg
 
Telefon:
+45
 44 41 29 45
Mobil:
+45
 20 41 29 45
CVR nummer:
21554588
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning