Saugskær Alle 8, Thurø, 5700 Svendborg

BYG NYT PÅ FØRSTE PARKET

SJÆLDENT UDBUDT - TIDLIGERE GENERATIONSEJET LIEBHAVERI PÅ 1. PARKET PÅ THURØ.

Du kan sagtens finde en ejendom til vandet på Thurø til 6-8. mill., som har mange år på bagen og hvor der skal investeres et par "mil" inden den opfylder kravet til en moderne bolig og så er den stadig hverken vedligeholdelsesfri, topisoleret, radonsikret eller på nogen måde økonomisk at bo i.
Men, på vores skønne Ø gemmer der sig en ener af en byggegrund på første parket og med fornemste udsigt til Thurø bund, den lille Ø Kidhold, sundet over mod Troense og hvor båden kan ligge fortøjret nedenfor ejendommen på et fantastisk fællesareal m. både/badebro, ophalersted, "strandhytter", hyggeområder m, grill, bordbænkesæt etc. etc. OG hvor du kan bygge drømmeboligen, som er nyopført, vedligeholdelsesfri og på alle måde sikret, så I bare skal bruge fritiden på at slappe af og nyde udsigten, turen i båden, kajakturen rundt om øen eller en sommerdag, hvor den står på badning og krabbefiskeri fra broen nede på fællesarealet.

Thurø ligger 10 min. kørsel fra Svendborg og her er et super nærmiljø med skole, daginstitutioner, vefungerende sportsforeninger, dagligvareindkøb og en populær bagermester mv. - altsammen indenfor få minutters gå-/cykelafstand.

Jobber du i Odense eller København, så er der kun 10-15 min. kørsel til starten på motorvejen.

EN SJÆLDEN MULIGHED FOR AT BYGGE NYT PÅ FØRSTE PARKET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.