Se det digitale energimærke

Høgevænget 7B, Thurø

, 5700 Svendborg

1 / 31
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 89 m²
Carport 26 m²
Grundareal 358 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1988
Sagsnummer 0306
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 418
Ejendomsværdiskat 675
Renovation 192
Grundejerforening 100
Jordstyringsgebyr 2
Skadedyr 6
Husforsikring 238
Ejerudgifter i alt 1.631

SOLGT OVER UDBUDSPRISEN EFTER 3. UGER TIL SALG

HYGGELIG OG CHARMERENDE BOLIG I PERFEKT STAND MED HELÅRSHAVESTUE OG EN HYGGELIG HAVE MED RIGT DYRELIV

Særdeles præsentabel bolig, som løbende er opgraderet så alt fremtræder i perfekt indflytningsklar stand - Køkken blev renoveret i 2010, badeværelset i 2012, hvor også loftet blev efterisoleret og senest er vinduerne skiftet i 2016. - Her er desuden solvarmeanlæg og lave fyringsudgifter.
Ejendommen ligger for enden af et lukket vænge, med naturen i baghaven. Her er et rigt fugleliv, fasaner/harer og endda rådyret kommer på besøg i haven, så dyrene kan iagttages fra den smukke helårs havestue opført i 08. Her er kort gåafstand til Mejerihavnen, dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar og Øens populære bagermester, så alle dagligdagens fornødenheder ligger lige om hjørnet.

Boligen er indrettet med dejligt flisebadeværelse med bruseniche, entre m. klinkegulv, soveværelse med skabe og egeparketgulv. Her er dejlig funktionelt køkken med åben forbindelse til dagligstuen m. samme flotte egeparketgulve, delvis vandskurede vægge, udgang til terrassen og her er mulighed for tilslutning af brændeovn. Fra stuen er der adg. til stort soveværelse med samme flotte egeparketgulve, adg. til den skønne udestue, hvor dyrelivet i haven kan iagttages på 1. parket og hvor bla. rødspætten og fasaner var på besøg, da jeg så huset første gang. Her er bryggers/baggang med naturgasfyret/solvarmeanlæg og vaskefac., udgang til overdækket, så du kan gå tørskoet til et dejligt isoleret værksted/udhus. Her er carport en rigtig dejlig ugeneret haveanlæg med terrasser anlagt for aftensolens ankomst.

Fra ejendommen er der kort gåafstand til Mejerihavnen, hvor den friske fisk landes og kan købes fra bådene, øens og kommunens bedste badestrand i Smørmosen er indenfor 10 min. cykelafstand, hvor også skove og naturoplevelser på Revet er medicin for sjælen.

Ejendommen er til overtagelse sidst på året, så kontakt os for en fremvisning af denne pragtfulde bolig, ideel for dig, hvor nuværende bolig er blevet for stor og haven for krævende.

EN GENNEMFØRT BOLIG MED EN DEJLIG HAVESTUE, GANSKE IDEEL FOR SENIORFOLKET!! 
kontakt
Mosestræde 26
5700 Svendborg
 
Telefon:
+45
 44 41 29 45
Mobil:
+45
 20 41 29 45
CVR nummer:
21554588
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning