Se det digitale energimærke

Skovvænget 14, Lundeborg

, 5874 Hesselager

1 / 29
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 132 m²
Carport 18 m²
Udhus 28 m²
Grundareal 1.035 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1972
Sagsnummer 0305
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 461
Ejendomsværdiskat 621
Renovation 181
Jordstyringsgebyr 2
Skadedyr 5
Husforsikring 299
Ejerudgifter i alt 1.569

MÅ BENYTTES SOM HELÅRS-/OG FRITIDSBOLIG

LUNDEBORG - PÆN OG INDBYDENDE 1. PLAN VILLA MED SKOVEN I BAGHAVEN, 200 M FRA STOREBÆLT

Med kun få minutters gang til badestrand og havnen, som blev verdenskendt da Ove Bager skrev og sang Lundeborgvisen, så kan man næsten mærke duften af saltvand, når man ankommer til ejendommen, som ligger på en stille vej med skoven i baghaven. Her er mulighed for at udforske vores skønne natur ved og på vandet, som ligger få min. gang fra ejendommen, der må benyttets som helårs-/og fritidsbolig.

Planløsningen siger dejligt stort bryggers/baggang m. naturgasinstallation og adg. til viktualierum. Her er hyggeligt spisekøkken, entre/fordelergang, to store soveværelser, pænt badeværelse med bruseniche, en dejlig lys opholdsstue med et smukt kik til skoven og med udgang til dejlig aftenterrasse. - Overalt i boligen er der flotte parketgulve, hvor alt fremtræder i indflytningsklar stand.

Her er carport, udhus og en skøn lukket have med en dejlig stor træterrasse, der er udgang til skoven og det sker at rådyrene kommer på besøg i haven.

Det er et driftigt lille samfund centreret omkring havnen, hvor der er liv hele året rundt, men hvor sommeren naturligvis er speciel, med de mange lystbåde og træskibe som anløber havnen. De mange musikarrangementer og hvor man naturligvis kan høre "Er du trist og har du sorg i sinde, så tag mig ned til Lundeborg...." - Det er et trygt og sikkert sted, hvor man kommer hinanden ved og hvor man kan nyde naturen i fulde drag langs vandet eller på vandet i kajakken, sejbåden eller jollen der bringer dagens fangst hjem på middagsbordet.

Der er 5-8 min. kørsel til dagligvareindkøb i Hesselager, det samme hvis du skal til håndbold i Gudmehallerne og der er 20 min. kørsel til Svendborg eller Nyborg.

EJENDOMMEN ER IDEEL SOM SENIORBOLIG. - MÅSKE SOM FRITIDSHUSET TIL AT BEGYNDE MED, INDEN PENSIONSTILVÆRELSEN SKAL NYDES!! 
kontakt
Mosestræde 26
5700 Svendborg
 
Telefon:
+45
 44 41 29 45
Mobil:
+45
 20 41 29 45
CVR nummer:
21554588
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning