Se det digitale energimærke

Violvænget 6, Thurø

, 5700 Svendborg

1 / 29
GIV ET BUD
1 / 1
GIV ET BUD
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.995.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 100.000
Brutto
i
8.835
Netto
i
7.386
Boligareal 138 m²
Garage 19 m²
Grundareal 831 m²
Værelser 6
Antal plan 1
Byggeår 1962 /2007
Sagsnummer 0293
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 882
Ejendomsværdiskat 633
Renovation 202
Jordstyringsgebyr 2
Skadedyr - anslået 9
Husforsikring 400
Ejerudgifter i alt 2.129

GIV ER BUD - VI SKAL HAVE SOLGT NU - SMUK VILLA PÅ SKØNNE THURØ

MODERNISTISK VILLA PÅ STILLE VEJ, MED KORT GÅAFSTAND TIL LYSTBÅDEHAVNEN

På en stille villavej, kun 5. min gåtur fra området omkring Thurø Sejlklub, hvor det oser af miljø og stemning, ligger denne smukke villa og venter på dig. Dig, som gerne vil opleve stemningen omkring de smukke gamle fiskerhytter og suttetræet, sejlklubbens nye smukke klubhus og oppe på toppen det gamle klubhus, hvor der fra terrassen er den smukkeste udsigt over sejlklubbens område, vandet, Kidholm og Grasten på den anden side af Thurø Bund. - Der findes ganske enkelt ikke, et smukkere sted på denne jord.

Ejendommen er indflytningsklar og indeholder opholdsstue m. udgang til eftermiddagssol terrasse,åben forbindelse til funktionelt køkken, to, børneværelser, stort teenageværelse (tidl. 2. vær), entre/fordelergang, badeværele m. brus og bryggersrum m. naturgasinst. - Overalt i denne del af ejendommen er der bøgeparketgulve og listelofter. Fra stuen er der dobbelte franske døre til I tilbygning fra 2008, indeholdende fjernsynsstue m. udgang til aftensol terrasse m. klinkegulv og gulvvarme samt soveværelse.

Herudover er der garage/udhuse opført i samme modernistiske stil som boligen, en dejlig velanlagt og hyggelig have med drivhus og mange solterrasser etc.

Ejendommen ligger kun få min. cykelafstand fra skole, velfungerende boldklub, idrætshal, Øens populære bagermester og dagligvareindkøb. Et kvarter på cyklen og du befinder dig på Øens badestrand, Thurø skove og naturoplevelser ved Revet. Det tager også kun 15. min at cykle ind til Centrum af Svendborg og dette af et stisystem, som løber hele vejen langs vandet og i meget smukke omgivelser.

EN EJENDOM SOM VIL VÆRE IDEEL FOR SÅVEL DET YNGRE, SOM DET MODNE PUBLIKUM

Skrænten, med de mange terrasser, er et yndet sted at nyde udsigten og den medbragte kaffe på en sommerdag, som vi har mange af på Øen.
vandeet.ligger denne smukke villa og venter på en ny ejerhvor det oser af miljø og som skal opleves en sommerdag, når lystsejlerne lægger til for natten 
kontakt
Mosestræde 26
5700 Svendborg
 
Telefon:
+45
 44 41 29 45
Mobil:
+45
 20 41 29 45
CVR nummer:
21554588
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning