Om Os

Kr. 34.875,00 I SALÆR - UANSET PRISEN PÅ DIN BOLIG

Ejendomsmægler i Svendborg & Faaborg-Midtfyn


Er du på udkig efter en ejendomsmægler i Svendborg eller Faaborg-Midtfyn, som tilbyder alt indenfor handel med ejendomme, hvor vi både vurderer, fremviser og sælger din ejendom, så er du landet det rette sted og tilmed et sted, hvor vi siger fast og lavt mæglersalær på kun kr. 34.875,00 inkl. moms -  uanset prisen på din ejendom.
Vi er Jan Jensen, Jesper Rasmussen, Knud Erik Mathiasen og Finn Hansen, som har over 25 års lokalkendskab med salg af ejendomme på Sydfyn og i Faaborg-Midtfyn kommune. Hvis du ikke kender os fra andre sammenhænge, kan vi fortælle, at Jan og Finn stod bag Sydfyenske Boligsalg på Lundevej i Svendborg i perioden 1997 til årsskiftet 04/05. Her oplevede vi stor succes med køb og salg af boliger i hele det sydfynske område.
Efter 2004 fortsatte vi i ejendomsmægler-branchen, hvor vi begge arbejdede som ejendomsmæglere, primært i Svendborg. Finn lod sig pensionere i 2005, mens Jan fortsatte som ejendomsmægler indtil november 2013, hvor lysten til atter at stå på egne ben kom tilbage og resulterede i Sydfyenske Boliger.

Mange års erfaring som ejendomsmægler


Vores erfaring i arbejdet som ejendomsmægler er helt klart til din fordel. Vi kender i særdeleshed Svendborg og Faaborg-Midtfyn kommuner som vores egen bukselomme, og vi har et indgående kendskab til rigtigt mange forhold i de enkelte bydele og områder.
Vi sælger boliger overalt på Sydfyn og i Faaborg-Midtfyn og uanset om du bor i, Rantzausminde, Christiansminde, Tåsinge, Thurø, Tved, Høje Bøge kvarteret, i centrum af Svendborg, Kirkeby, Stenstrup, Vester Skerninge, Ollerup, Skårup, Vejstrup, Oure, Hesselager, Ringe, Ryslinge, Gislev, Faaborg, Horne etc etc etc.  så er vi klar til at betjene dig og gøre vort ypperste for den bedst mulige handel for dig.
Netop denne brede fundering på boligmarkedet gør os til en kvalificeret medspiller, hvis du ønsker at sælge din bolig. Vores kendskab til boligmarkedet er enormt, og vi er i stand til at vurdere huspriser på et sagligt, objektivt plan, hvor vi naturligvis sørger for at være din makker i salget af din bolig. Man skal kunne stole på sin ejendomsmægler, og du kan stole 100 procent på os. For os er et ord et ord og en aftale er en aftale.
Gratis salgsvurdering
Vi ved af erfaring, at salg af ejendom er et af de største og sværeste valg i livet. Derfor handler det om at du overleverer opgaven til folk, som du er tryg ved. Og som du kan stole på. Desuden er det altid en god ide at få mere end én salgsvurdering.
For rigtig mange boligsælgere starter et salg af ejendommen i ens eget pengeinstitut. Her oplyser du, at du overvejer at sælge din ejendom og vi er helt sikre på, at din ”rådgiver” i dit pengeinstitut vil rådgive dig om, at du skal lade dit pengeinstitut’s ejendomsmægler forestå ejendomssalget. Det får din ”rådgiver” nemlig provision for, så det skal han sige.
Men, synes du også , at det er god rådgivning, når pengeinstituttet ”egen” ejendomsmægler skal have mellem kr. 30 og 80.000 ekstra for helt den samme ydelse, som vi f.eks tilbyder. Det synes vi ikke er god rådgivning.
Vi opfordrer altid vore kunder til at få en ”second opinion” og det burde din bank også gøre. Vi gør meget ud af at skabe tryghed og vished, og vi vil altid arbejde, som den troværdige ejendomsmægler på Sydfyn, Svendborg og Faaborg-Midtfyn, når vi skal hjælpe dig med at sælge din ejendom.
Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor vi efterfølgende tager en snak om det videre forløb, inden du træffer valget om, hvem der skal forestå salget af din ejendom.
Ring til os allerede i dag på 4441 2945 og hør hvad vi som ejendomsmægler i Svendborg kan gøre for dig. – Så er du ikke længere i tvivl om, hvem du skal vælge til at sælge din ejendom!!


lynsøg
kontakt
Mosestræde 26
5700 Svendborg
 
Telefon:
+45
 44 41 29 45
Mobil:
+45
 20 41 29 45
CVR nummer:
21554588
 
 
Åbningstider:
Alle dage
08.00 - 22.00
 
Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening
Jan Jensen                    20 41 29 45       Jesper Rasmussen         60 52 03 82
Finn Hansen                  30 43 29 45                     Knud Erik Mathiasen      50 65 10 71
Nyeste: