Fast lavt salær

Fast lavt salær


Er du på udkig efter en ejendomsmægler i Svendborg eller Faaborg-Midtfyn kommuner, som arbejder med fast lavt salær? Så er du landet på den rette hjemmeside. Sydfyenske Boliger har som det eneste ejendomsmæglerfirma på Sydfyn valgt,  at arbejde med et fast salær og på samme tid tilbyde hele paletten, hvor vi både vurderer, fremviser og  sælger din ejendom. Salæret lyder på kr. 34.875 kroner inkl. moms - uanset prisen på din ejendom.
Som ejendomsmæglere finder vi det altid mest fair og gennemsigtigt for kunden med dette faste lave salær. Det skal være nemt for dig, som ønsker at sælge din bolig at vide præcist hvor meget det kommer til at koste at få solgt din bolig.

Et gennemskueligt boligsalg


Sydfyenske Boliger arbejder udelukkende med et fast lavt salær, som gør ethvert boligsalg gennemskueligt. Vi er således ikke underlagt finansieringsaftaler, salg af forsikringer, foto- eller annoncepakker eller andet, som fordyrer dit salg af boligen unødvendigt. Vi garanterer dig at vi har fokus på salget af din bolig, og at vi ikke præsenterer dig for overraskende merudgifter.
Hos mange ejendomsmæglere betaler du en procentdel af salgsprisen af din ejendom til ejendomsmægleren. Denne procentdel er forskellig fra ejendomsmægler til ejendomsmægler, og man kan derfor godt sige, at jo dyrere din bolig er, jo flere penge skal du betale ejendomsmægleren for at få din ejendom solgt. - Vi har aldrig forstået hvorfor! Arbejdet er jo det samme!
Vi tilbyder at sælge din villa, dit rækkehus, din ejerlejlighed, din andelsbolig, din liebhaverejendom eller bondegård, og det sker til vort faste lave salær:
34.875 kroner – uanset prisen på din bolig!

Vort faste lave salær inkluderer:


Vi kommer ud og vurderer din bolig. Denne salgsvurdering er helt gratis og du forpligter dig ikke til noget.
Din bolig bliver fotograferet af en professionel fotograf (sælger betaler uanset om ejendommen sælges), ejendommen annonceres på internettets boligsider - Boligsiden.dk, Boliga.dk og vores egen velbesøgte hjemmeside - sydfyenskeboliger.dk.
Vi skaffer potentielle købere til din bolig og fremviser efterfølgende din bolig for interesserede købere.
Efter fremvisningen af din bolig sørger vi naturligvis for alt det praktiske, når salget af din bolig er en realitet. Det skal du ikke bekymre dig om.

Gratis salgsvurdering


Når vi mødes første gang, vil vi give en gratis salgsvurdering af din bolig, og du forpligter dig naturligvis ikke til noget som helst. Herefter aftaler vi det videre forløb i hele salgsprocessen, og for os er det vigtigt fra start til slut, at du føler dig tryg i forløbet og at du mærker den kundeservice, som vi er kendt for at yde.
Sydfyenske Boliger er ejendomsmæglere i Svendborg og Faaborg-Midtfyn kommuner, som sælger boliger på højt niveau. Vi er et frit og uafhængigt ejendomsmæglerbureau, som ikke er bundet af landsdækkende aftaler og skjulte aftaler.
Trods et fast lavt salær har vi konstant et fokuspunkt: at sælge din bolig til højst mulige pris.
Kontakt os for yderligere information: tlf. 4441 2945


lynsøg
kontakt
Mosestræde 26
5700 Svendborg
 
Telefon:
+45
 44 41 29 45
Mobil:
+45
 20 41 29 45
CVR nummer:
21554588
 
 
Åbningstider:
Alle dage
08.00 - 22.00
 
Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening
Jan Jensen                    20 41 29 45       Jesper Rasmussen         60 52 03 82
Finn Hansen                  30 43 29 45                     Knud Erik Mathiasen      50 65 10 71
Nyeste: