Se det digitale energimærke

Rolf Krakes Vej 48, Thurø

, 5700 Svendborg

1 / 34
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 138 m²
Kælderareal 56 m²
Carport 25 m²
Grundareal 536 m²
Værelser 4
Antal plan 3
Byggeår 1956
Sagsnummer 0226
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 561
Ejendomsværdiskat 742
Renovation 191
Antenneforening 400
Skorstensfejning 42
Jordstyringsgebyr 2
Skadedyr 7
Husforsikring 342
Ejerudgifter i alt 2.287

SOLGT FOR KR. 2.025.000 EFTER KUN 8 DAGE I HANDLEN

GENNEMRENOVERET "KLASSIKER", SOM ER ATTRAKTIVT BELIGGENDE OMGIVET AF "PLANTAGE" - MED FORBEDRET ENERGIMÆRKE.

Denne smukke rødstensejendom, er de sidste 3. år gennemgribende renoveret uden at sælger er gået på kompromis med løsninger og kvalitet, men sælges udelukkende, fordi sælger vil forfølge drømmen om at bo på landet. Vinduerne er skiftet til træ/alu, der er hulmursisoleret og varmepumpe opsat i kælder, badeværelset er skiftet, køkkenet er renoveret, brændeovnen er etableret, altanen på 1. sal er opsat, carport/udhus er opført og senest denne sommer er den store flotte sydvest vendte terrasse lavet og så har hele ejendommen generelt fået et løft, så alt fremtræder indbydende og i perfekt indflytningsklar stand. - Energimærket fra 2011 er forbedret, idet der er skiftet til lavenergivinduer, hulmursisolering og varmepumpe etc.

Ankomsten i den smukke hall og den flotte trappe til 1. sal byder dig velkommen i et pragtfuldt stueplan, med dejligt funktionelt køkken og hvor der er skabt åben forbindelse til stuen. Stuen er lys og venlig med udgang til den flotte nye terrasse og brændeovnen pryder stuen, hvor den er smukt indmuret i væggen. Herudover er der stort soveværelse, det lækre nye badeværelse med stor bruseniche og nedgang til kælderen.

Den smukke åbne trappe fører dig til 1. sal indeholdende stort soveværelse m. adg. til mindre børneværelse/kontor og så i østgavlen , det store masterbedroom m. udg. til altan.

Overalt i boligdelen er der flotte parketgulve og hvidmalede gipslofter.

Kælderen er tør og der er viktualierum, fyrrum m. naturgasfyr og et stort vaskerum med varmepumpe.

Udearealerne er med dejlig stor og smuk carport udhus opført i 2016 og en "nemt" anlagt grund, som er omgivet af plantage, hvortil der er udgang og smutvej til boldbanerne/idrætshallen.

Ejendommen er velbeliggende og tæt på alt, så der kun er 5. min. gang til boldbanerne, idrætshallen og stien langs vandet, som er en pragtfuld gå/løbetur, hvor du passerer et hav af små anløbsbroer, værfter, det Gl. Røjeri og området ved sejlklubben med de gamle fiskerhytter, "suttetræet" og et miljø, som er et af de smukkeste pletter på landkortet. Det tager kun 5. min på cyklen at komme til skolen, hente morgenbrødet hos bageren og lidt mere, når dagligvareindkøbet skal gøres i Spar. Der er 10. min kørsel til Svendborg bymidte og det samme tager det at komme på motorvejen.

EN RIGTIG SKØN EJENDOM I ET RIGTIGT DEJLIGT Ø SAMFUND!! 
kontakt
Mosestræde 26
5700 Svendborg
 
Telefon:
+45
 44 41 29 45
Mobil:
+45
 20 41 29 45
CVR nummer:
21554588
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning